kuiktelkamp.com

WK Ivanov - voetbal

June 26th, 2006

Wat een drama en wat een ellende. Ik heb het HELEMAAL gehad met het voetbal, ongeacht de uitslag.

Al tijden verbaas ik me over de onprofessionele inzet van scheidsrechters in combinatie met de grote belangen van het voetbal. Het gevolg is een waardeloze wedstrijd, twee teleurgestelde zoontjes en een verloren avondje voetbal…

Ik begrijp nog steeds niet waarom het gebruik van de moderne middelen niet gebruikt wordt; denk aan de inzet van TV zoals ijshockey gebruikt. Bovendien kun je het ‘tijdsysteem’ ook op die manier hanteren. De tijd loopt als de scheidsrechter gefloten heeft of als de bal weer in het spel gebracht wordt. Op die manier voorkom je veel irritatie en het tijdrekken.

Ik heb het gehad met voetbal, jammergenoeg kwam ik hier al achter na 30 minuten in de eerste helft. De echte bron van irritatie moest nog komen!


No Comments »

No comments yet.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Sky3c sponsored by Seven Jeans Sale