kuiktelkamp.com

Schutting

September 15th, 2006

Leuke toestanden; de aannemer die achter ons gaat bouwen heeft de gemeente ingeschakeld omdat onze schutting te ver naar achteren is geplaatst (5 cm over de erfafscheiding).

Gevolg? Je raadt het al, de schutting moet verplaatst worden…

Omdat we dit ‘zwart-op-wit’ toegestuurd zouden krijgen hebben we afgewacht, temeer we dan ook de hovenier in konden schakelen die de schutting in eerste instantie geplaatst heeft.

Donderdagochtend krijg ik ineens een telefoontje dat ‘mannen al een deel van de schutting eruitgehaald hebben’! Zonder enig bericht, laat staan toestemming om dat te doen.

Na veel gebel, geregel en wat boze woorden staat ’s middags de gemeente ambtenaar op de steop met de nodige papieren en excuses dat het zo gelopen is. Daarna staat de aannemer op de stoep met nog meer excuses en zegt toe dat de schutting direct teruggezet zal worden en dat vervolg-stappen in goed overleg zullen plaatsvinden…

Het zal me benieuwen, nu eerst de hovenier maar aan zijn mouw trekken dat hij zijn fout mag rechtzetten en genieten we van de trampoline :)

 Op de trampo


Ruben

September 3rd, 2006

Langzaam maar zeker vorderen we met de woning; de belangrijkste dozen met spullen zijn uitgepakt, datgene wat minder belangrijk is staat op zijn plek.

Nu echter Ruben zijn kamer… hij moppert wat af want de kleuren in zijn kamer vindt hij niet mooi, sommige plinten moeten een andere kleur, het bureau is niet mooi….

Aangezien hij een Flexa-bed heeft hebben we zijn kamer ingericht met andere spullen van Flexa. Gisteren alles besteld, het zal een week of 4 duren voor we alles hebben.

In het filmpje is in ieder geval een 3D-overzicht hoe het gaat worden.


Sky3c sponsored by Seven Jeans Sale