kuiktelkamp.com

Enige stress

August 17th, 2006

Zou er dan toch nog een probleem komen met de woning?

Alles verloopt volgens planning en er zijn geen problemen geweest, maar het lijkt erop dat er toch nog wat aan staat te komen; de afvoer van de afzuigkap (het gat in de muur) zit niet op de juiste plek. Veel marge om te verplaatsen is er niet, aangezien er ook een wandcontactdoos zit….

Bovendien moet het nieuwe gat langsĀ een deel van het oude gat komen. Houdt het stucwerk dat het oude gat afdekt het wel?

Let’s cross fingers, vandaag zijn de mensen va de elctra bezig en maandag wordt de keuken geplaatst….


Drukke dagen

August 9th, 2006

Jammergenoeg is de vakantie afgelopen; hoewel we maar 10 dagen met de vouwwagen weg zijn geweest was het een heerlijke periode vol ontspanning.

Bovendien hebben de kids zich erg vermaakt, na het ontbijt kwam de voetbal boven tafel en we zagen ze de rest van de dag niet meer terug.

Een aantal vriendjes rijker zijn we maandags weer vertrokken uit het Loire-gebied.

Daarna is het direct ‘klussen’, wat met name betekent veel schilderen. Na de oplevering van de woning kwamen we er achter dat het schilderwerk toch wel erg minimaal is zodat we enigszins onverwacht moeten gaan schilderen.

Het gevolg is dat ik hele dagen met verf in de weer ben geweest terwijl Gerlien zich met name met de voorbereiding van de verhuizing (het inpakken) heeft bemoeid.

De parketvloer is de afgelopen dagen gelegd, gisteren (dinsdag 8 augustus) is de vloer in de olie gekomen dus we moeten het even rustig aan doen met de verfelarij :)

Vandaag komen de stoffeerders dus kunnen we ook relatief weinig doen….


Sky3c sponsored by Seven Jeans Sale