kuiktelkamp.com

Kinderfeestje

June 28th, 2006

Met 6 jongens een kinderfeestje houden, het lijkt af en toe wel oorlog :)

Gelukkig heeft Gerlien een leuk programma bedacht; een middagje survival. Geen ongelukken en voor zover ik heb kunnen zien alleen maar blije gezichten. Sommigen een illusie armer, anderen hebben zichzelf overwonnen door hoger te klimmen dan ze dachten te kunnen….

Zie de link voor verdere foto’s.


WK Italie - Australie

June 26th, 2006

En opnieuw een waardeloze en allesbepalende beslissing van 1 scheidsrechter.

Ik heb iemand horen zeggen dat de scheidsrechters (lees: FIFA) er baat bij hebben dat bepaalde landen verder komen in het toernooi….


Poging tot Coppermine

June 26th, 2006

Via deze link krijg je toegang tot de foto’s


Thomas 8 jaar

June 26th, 2006

Hier-hiep-hoera, Thomas is 8 ja….

Zaterdag 24 juni (of eigenlijk vrijdag de 23ste).

Hoewel de cadeaus al bekend waren, had Thomas het grootste cadeau verzonnen: een paars-groen-blauw oog. Tijdens gymnastiek op school in aanraking gekomen met een vriendje en hopla, het kwaad (of lol) is geschied:

Desalniettemin een leuke dag, familie en vrienden op bezoek, een vermoeiend dagje maar wel gezellig :)

Voor meer foto’s, zie deze link (alleen voor geregistreerde gebruikers!)


WK Ivanov - voetbal

June 26th, 2006

Wat een drama en wat een ellende. Ik heb het HELEMAAL gehad met het voetbal, ongeacht de uitslag.

Al tijden verbaas ik me over de onprofessionele inzet van scheidsrechters in combinatie met de grote belangen van het voetbal. Het gevolg is een waardeloze wedstrijd, twee teleurgestelde zoontjes en een verloren avondje voetbal…

Ik begrijp nog steeds niet waarom het gebruik van de moderne middelen niet gebruikt wordt; denk aan de inzet van TV zoals ijshockey gebruikt. Bovendien kun je het ‘tijdsysteem’ ook op die manier hanteren. De tijd loopt als de scheidsrechter gefloten heeft of als de bal weer in het spel gebracht wordt. Op die manier voorkom je veel irritatie en het tijdrekken.

Ik heb het gehad met voetbal, jammergenoeg kwam ik hier al achter na 30 minuten in de eerste helft. De echte bron van irritatie moest nog komen!


Zondag 18 juni, vaderdag!

June 18th, 2006

Wakker worden en koffie op bed geserveerd krijgen, wat een luxe!

Naast een zakdoek met een tekening en een onderbroek (is dit een hint?) een Cd-rom van ANWB Campingselect. Ideaal om de komende zomervakantie in te plannen…

Nu maar hopen dat ik vandaag ook de nodige rust krijg. Alhoewel, het lijstje is al weer gegroeid: het hok van Peter de schildpad schoonmaken, de auto uitzuigen en een barbeque staat in de planning…. fijne vaderdag :)


Relaxed dagje

June 17th, 2006

Een heerlijk relaxte zaterdag! Geen verplichtingen, alleen maar wat aanrommelen.

Voor de tuin moest nog het een en ander geregeld worden, dus zijn we naar een hovenier geweest die zowel de bestrating als de tuin kan oppakken. Met 3 kids op pad hopen op een constructief gesprek is een hele opgave, maar na een kleine anderhalf uur hebben we alles weer doorgesproken en is het wachten op zijn definitieve offerte.

’s Middags lekker kunnen voetballen met de kids ondanks de stekende zon, zelfs na het eten nog weer ‘gelummeld’ en om 21:00 uur lagen ze dan ook eindelijk in bed!

Italie - USA is een klein half uurtje aan de gang, dus nog even de tijd om TV te kijken. Hopelijk wordt dit net zo aantrekkelijk en verrassend als Ghana tegen Portugal (2-0!). 


WK: Nederland Ivoorkust

June 16th, 2006

Wat een geklungel af en toe!

Ruststand 2-1

edit: 19:50 uur, het is 2-1 gebleven, Nederland is een ronde verder!

Weliswaar niet de beste wedstrijd, met de billen bij elkaar toch de winst te pakken.


Een dagje in de zon

June 10th, 2006

Rinsje in de tuin

Het lijkt erop dat een hittegolf bereikt gaat worden; zaterdag 10 juni was in ieder geval warm genoeg om lekker in de tuin te zitten, de kids kunnen in ‘hun zwembad’ terwijl Amarins enigszins angstvallig het toch wel koude water ontwijkt.


Sky3c sponsored by Seven Jeans Sale