kuiktelkamp.com

Rinsje naar school

January 22nd, 2008

Eindelijk mag Amarins naar school (het zijn haar woorden!)… hoewel ze zich groot houdt valt het wel zwaar. Meteen twee hele dagen; voorschoolse opvang, dan de hele dag school, tussendoor nog overblijven….

We hebben de eerste twee dagen een bezoekje gebracht tijdens het middageten om haar even gerust te stellen, het lijkt goed te gaan, ondanks een verbeten koppie als we na de lunch weggaan. Maar na school is het een vrolijke meid, dus een goede start van een nieuw hoofdstuk!


Ruben

September 3rd, 2006

Langzaam maar zeker vorderen we met de woning; de belangrijkste dozen met spullen zijn uitgepakt, datgene wat minder belangrijk is staat op zijn plek.

Nu echter Ruben zijn kamer… hij moppert wat af want de kleuren in zijn kamer vindt hij niet mooi, sommige plinten moeten een andere kleur, het bureau is niet mooi….

Aangezien hij een Flexa-bed heeft hebben we zijn kamer ingericht met andere spullen van Flexa. Gisteren alles besteld, het zal een week of 4 duren voor we alles hebben.

In het filmpje is in ieder geval een 3D-overzicht hoe het gaat worden.


Familiedag(en)

July 11th, 2006

De CD met foto’s van de afgelopen familiedagen van de familie Meertens is binnen. Heb meteen aanstalten gemaakt om de 300 foto’s online te zetten :)

Voor degene die ze wil en mag zien, have fun!


Kinderfeestje

June 28th, 2006

Met 6 jongens een kinderfeestje houden, het lijkt af en toe wel oorlog :)

Gelukkig heeft Gerlien een leuk programma bedacht; een middagje survival. Geen ongelukken en voor zover ik heb kunnen zien alleen maar blije gezichten. Sommigen een illusie armer, anderen hebben zichzelf overwonnen door hoger te klimmen dan ze dachten te kunnen….

Zie de link voor verdere foto’s.


Thomas 8 jaar

June 26th, 2006

Hier-hiep-hoera, Thomas is 8 ja….

Zaterdag 24 juni (of eigenlijk vrijdag de 23ste).

Hoewel de cadeaus al bekend waren, had Thomas het grootste cadeau verzonnen: een paars-groen-blauw oog. Tijdens gymnastiek op school in aanraking gekomen met een vriendje en hopla, het kwaad (of lol) is geschied:

Desalniettemin een leuke dag, familie en vrienden op bezoek, een vermoeiend dagje maar wel gezellig :)

Voor meer foto’s, zie deze link (alleen voor geregistreerde gebruikers!)


Zondag 18 juni, vaderdag!

June 18th, 2006

Wakker worden en koffie op bed geserveerd krijgen, wat een luxe!

Naast een zakdoek met een tekening en een onderbroek (is dit een hint?) een Cd-rom van ANWB Campingselect. Ideaal om de komende zomervakantie in te plannen…

Nu maar hopen dat ik vandaag ook de nodige rust krijg. Alhoewel, het lijstje is al weer gegroeid: het hok van Peter de schildpad schoonmaken, de auto uitzuigen enĀ een barbeque staat in de planning…. fijne vaderdag :)


Een dagje in de zon

June 10th, 2006

Rinsje in de tuin

Het lijkt erop dat een hittegolf bereikt gaat worden; zaterdag 10 juni was in ieder geval warm genoeg om lekker in de tuin te zitten, de kids kunnen in ‘hun zwembad’ terwijl Amarins enigszins angstvallig het toch wel koude water ontwijkt.


Sky3c sponsored by Seven Jeans Sale