kuiktelkamp.com

January 22nd, 2008


Update

January 11th, 2008

Eindelijk kunnen achterhalen waarom er niet meer geblogged werd…. problem solved, met frisse moed verder!


Team uitje Reaal E1

June 17th, 2007

Als afsluiting van het seizoen zijn we met het voetbalteam naar Drouwenerzand geweest. Vooraf was niet bekend waar we heen gingen dus de jongens waren gedurende de autorit talloze keren aan het raden wat het zou worden.

Uiteindelijk zijn we beland in Drouwenerzand waar de jongens zich de hele dag hebben kunnen vermaken. Onze gedachte was dat ze van de een naar de andere attrakties zouden rennen en ze geen keuze konden maken wat nou het leukste was.

Na afloop van de geslaagde dag was de keuze duidelijk; gratis patat, hamburger en kroket of frikandel was toch het leukste! En niet vergeten softijs, waarvan er gemiddeld 6 per persoon zijn verwerkt!

Daarna een geslaagde barbeque waar met name Jos even in de picture is gezet.

Al met al een geslaagde dag! En nu met goede moed naar het nieuwe seizoen waar we hopelijk nog hoger eindigen dan het afgelopen jaar. Succes jongens!


Voortgang tuin

May 30th, 2007

Het gaat lekker :)

Bestrating achter het huis is klaar; het terras ligt erin, nu plannen hoe we de pergola willen zetten. Lekker knutselen dus…


Schutting

September 15th, 2006

Leuke toestanden; de aannemer die achter ons gaat bouwen heeft de gemeente ingeschakeld omdat onze schutting te ver naar achteren is geplaatst (5 cm over de erfafscheiding).

Gevolg? Je raadt het al, de schutting moet verplaatst worden…

Omdat we dit ‘zwart-op-wit’ toegestuurd zouden krijgen hebben we afgewacht, temeer we dan ook de hovenier in konden schakelen die de schutting in eerste instantie geplaatst heeft.

Donderdagochtend krijg ik ineens een telefoontje dat ‘mannen al een deel van de schutting eruitgehaald hebben’! Zonder enig bericht, laat staan toestemming om dat te doen.

Na veel gebel, geregel en wat boze woorden staat ’s middags de gemeente ambtenaar op de steop met de nodige papieren en excuses dat het zo gelopen is. Daarna staat de aannemer op de stoep met nog meer excuses en zegt toe dat de schutting direct teruggezet zal worden en dat vervolg-stappen in goed overleg zullen plaatsvinden…

Het zal me benieuwen, nu eerst de hovenier maar aan zijn mouw trekken dat hij zijn fout mag rechtzetten en genieten we van de trampoline :)

 Op de trampo


Enige stress

August 17th, 2006

Zou er dan toch nog een probleem komen met de woning?

Alles verloopt volgens planning en er zijn geen problemen geweest, maar het lijkt erop dat er toch nog wat aan staat te komen; de afvoer van de afzuigkap (het gat in de muur) zit niet op de juiste plek. Veel marge om te verplaatsen is er niet, aangezien er ook een wandcontactdoos zit….

Bovendien moet het nieuwe gat langs een deel van het oude gat komen. Houdt het stucwerk dat het oude gat afdekt het wel?

Let’s cross fingers, vandaag zijn de mensen va de elctra bezig en maandag wordt de keuken geplaatst….


Drukke dagen

August 9th, 2006

Jammergenoeg is de vakantie afgelopen; hoewel we maar 10 dagen met de vouwwagen weg zijn geweest was het een heerlijke periode vol ontspanning.

Bovendien hebben de kids zich erg vermaakt, na het ontbijt kwam de voetbal boven tafel en we zagen ze de rest van de dag niet meer terug.

Een aantal vriendjes rijker zijn we maandags weer vertrokken uit het Loire-gebied.

Daarna is het direct ‘klussen’, wat met name betekent veel schilderen. Na de oplevering van de woning kwamen we er achter dat het schilderwerk toch wel erg minimaal is zodat we enigszins onverwacht moeten gaan schilderen.

Het gevolg is dat ik hele dagen met verf in de weer ben geweest terwijl Gerlien zich met name met de voorbereiding van de verhuizing (het inpakken) heeft bemoeid.

De parketvloer is de afgelopen dagen gelegd, gisteren (dinsdag 8 augustus) is de vloer in de olie gekomen dus we moeten het even rustig aan doen met de verfelarij :)

Vandaag komen de stoffeerders dus kunnen we ook relatief weinig doen….


Kampeerspullen

July 9th, 2006

Geld moet rollen…. alleen is het dit weekend niet naar ons toegekomen.

Na een bezoek aan De Vrijbuiter zijn we geslaagd voor een kampeerhanglegkast (leuk woord voor glagje), een Skottelbraai (van oma gekregen trouwens, waarvoor dank ;-) ) en 134 kleine freubel-dingetjes die je altijd nodig hebt en nooit kunt vinden.

Bovendien een bezoekje gebracht aan de ANWB-winkel voor wat kaarten (ideaal zo’n pasje), dus we kunnen weg.

Gevolg, het geld is bijna op en de vakantie moet nog beginnen :)


Warm

July 4th, 2006

Waar een paar weken geleden nog dreiging van was, is vandaag dan toch echt gebeurd; er is sprake van een echte hittegolf.

Aangezien er weinig wind is, is er bovendien een dreiging van smog-vorming. Welnu, een grote bruine sliert wolken dreef vanmorgen vanuit Amsterdam richting het Naardermeer.

Fijn om in een grote stad te wonen! ;-)


Poging tot Coppermine

June 26th, 2006

Via deze link krijg je toegang tot de foto’s


Next Page »

Sky3c sponsored by Seven Jeans Sale